Годината на Змията подготвя много изненади и обещава никой да не лишава от вниманието си в областта на любовта. Змията обича себе си и дома и затова се очаква браковете поставени през тази година да бъдат силни, надеждни и хората в тях да се обичат един друг за цял живот.

...............................................

 01 zodiqОвен

Овен: старание в личните взаимоотношения
В любовните отношения на семействата с Овен тази година ще бъде поредица от кавги и равнение. Не се страхувайте за решаване на натрупаните конфликти. Овните ще трябва да работят (както и всички зодии) първо над себе си и после да се опитват да променят партньора си. Ако се научиш да се контролираш, да не се дразниш от малките неща и да намериш изход във всяка ситуация, годината ще бъде успешна и спокойна в отношенията с другата ти половинка.
 
За тези Овни, които все още не са създали семейство годината на Змията ще даде възможност да намерят своята половинка. Най-вероятно, ще намерите сродна душа, когато и където най-малко очаквате. Това може да е стар приятел или лице, към което не сте мислили досега че ще ви хареса. Затова си струва да опитате да се даде шанс на него и на себе си. Знайте че вашето спокойствие а не буря от емоции, ще ви помогнат да установите новата си връзка.

 

02 zodiqТелец: когато е сладък е проклятие – когато е разстроен е нещастен

През първата половина на 2013 Телците се очаква да бъдат могат романтично настроени. Може да използвате за да обновите отношенията с партньора чрез пролетни изненади и кокетство. И ако не сте се срещнали сродната си душа, можете да я намерите в този период.
 
Но Телците трябва да бъдат внимателни да не загубят себе си в новата връзка. Не се страхувайте да се карате и да защитавате своята гледна точка - това ще добави плюс към силата на вашия съюз.
 За семейните Телци годината обещава да бъде стабилна и изпълнена с топли взаимоотношения. Въпреки вероятността от триене през пролетта в семейството свързана с пари. Ако нямате достатъчно пари в момента, това не означава, че не можете да си купите това което искате няколко

 

03 zodiq

Близнаци

Близнаци: полъх на промяната във въздуха
За Близнаците годината обещава промени, а за някой и драматични промени в семейния живот. По-добре е да обърнете внимание на връзката ви и да си зададете въпроса искате ли да сте заедно или не. Страсти и раздели може да има през пролетните месеци. И ако все пак решите да се разделите, не забравяйте че през лятото ще ви се удаде възможност да срещнете нов човек с когото имате шанс засериозна връзка.
Тези от близнаците които още не са семейни трябва да бъдат готови за сериозна връзка с противоположния пол в началото на есента. За да отговорите на очакванията на вашия партньор ще ви трябва известен житейски опит. Възможно е през есента или в края на годината да се решите на предложение за брак.

 

04 zodiq

Рак

Рак: миналото се обажда
Тази година за рака обещава да бъде емоционална с обещания за любов и непрекъснати изненади. Това важи за хора с добре установен или дори семеен живот които внезапно ще срещнат хора от миналото си. Помнете че не трябва да разбиете сегашното си щастие в името на въображаемата миналото любов.

Ако не сте семеен човек, тогава се захванете с вашата социална и творческа реализация. Важно за вас да се фокусирате върху това което имате, а не да мислите за това което нямате. След това ще можете спокойно да намерите половинката си в живота.
За Ракът е важно да помни, че той е основен организатор на щастието в една двойка.

 

05 zodiq

Лъв

Лъв: пилетата се броят през есента За лъвовете, които са узрели да намерите другата им половина, годината на Змията ще предостави възможност да се запознаят с нея. Вашата задача е да не пропуснете възможността да разпознаете човека за вас. Затова ще ви помогне благосклонната година на Змията. Също не се страхувайте от ранните бракове. Звездите ще бъде на страната на тези, които са готови да направят важни решения.   За обвързаните Лъвове семейния дом ще бъде истинско убежище, където могат да си вземат почивка от превратностите на работното място. Важно е да не започват да командват техните семейства, а просто се наслаждавате на грижата и комфорта, които те заобикалят. Ако искате връзката ви да е дълбока и сериозна, трябва да полагате максимални усилия. През есента и втората половина на годината зарадвайте себе си и семейството си с пътешествие което сте заслужили много!

 

06 zodiq

Дева

Дева: всеки има шанс в любовта
Ако сте самотна дева, ако ти е писано тази година да срещнеш сродна душа, то звездите обещават да организират тази среща през юли. Възможно е това да бъде човек с когото сте имали връзка. Това може да бъде само предимство, имайки известна свобода на увереност и опит, на базата на които може да изградите силна връзка.
 
Обвързаните деви ще искат да развиват отношенията си. Годината на змията ви обещава че идва нов етап от развитието на вашата връзка.
 

07 zodiq

Везни

Везни: всяка тайна ще бъде разкрита
Тази година Везните ще трябва да забравят за всякакъв страх и това че дълго време са си затваряли очите. Може да възкресите връзка, за която искате да забравите от дълго време. Не се страхувайте да се срещне с миналото, може да дойде време да преосмислите своите действия и да осъзнаете че миналото е красиво и не изисква никакви корекции.
 
За двойките годината обещава идилия, но това не означава, че няма да има много колоритни събития. Насладете се на всичко, което ви дава живота. Отнасяйте се към споровете философски, защото те ще помогнат да се актуализира връзката ви.
 
Ако търсите сродната ви душа, а не само формално се стремите да създадете семейство, змията ще се опита да се срещнете с него.
 

08 zodiq

Скорпион

Скорпион: Всичко с времето си
Животът в годината на змията обещава да бъде жизнен и богат. За семейните скорпиони нещата ще се подредят тази година.

За тези, които все още са сами, годината на Змията обещава всякакви срещи. Вашата задача - да не се загубите във вихъра на страстите, иначе емоциите ще ви погълнат ви и през септември ще се уморите от суматохата на любовните афери. Може да се окаже че човекът които мислите че е вашата половинка да бъде прекалено съвършен. Не забравяйте че в края на краищата хората не са съвършени. Попитай го за намеренията си и му разкажете за своите. Звезди съветват да не бързате със сериозните намерения.

 

09 zodiq

Стрелец

Стрелец: ново ниво на отношенията
За Стрелеците годината обещава подем в отношенията. Ако не сте намерили своя човек, звездите ще ви дадат тази възможност. Но, за да откриете истинската си съдба, трябва да сте узрели за това. Ако все още са ви присъщи непостоянството не бързайте да се създавате семейна двойка. Решете кои са приоритетите ви в живота.
 
Стрелците със семейства благодарение на натрупания опит ще бъдат в състояние да погледнат отношенията си по различен начин и да се разбере, че по-добър човек за тях от техния партньор няма. Възможност да тествате вашия съюз може да възникне ситуация в края на годината. Не се страхувайте от нови предизвикателства, те водят само до дълбочина на отношенията.

 

10 zodiq

Козирог

Козирог: никой не е съвършен
За обвързаните Козирози през тази година ще бъде трудно да успокоят емоциите си. Може би ще има събития изискващи вземане на правилни решения и без нужда да се правят компромиси. Не се стремете да промените партньора си - това е абсурд. Ако го промените напълно по начина, по който искате, тогава той няма да ви бъде интересен.
 
Помислете какво трябва да се промени в отношенията с любимия човек. Говорете с партньора си за ситуацията. Той може да вижда нещата много по-различно от вас и да ги чувства по различен начин. Колко по-добре разберете чувствата и желанията на другия, това ще се отрази толкова по-добре на по-нататъшното развитие на отношенията.
 
За тези, които не са срещнали своята половинка е възможно различно развитие на събитията. Това зависи от намеренията ви: желанието да изпитвате необуздана страст или създаване на двойка.

 

11 zodiq

Водолей


Водолей: няма да скучаят
Година на Змията обещава на Водолей различни емоции и изненади. За тези, които все още не са намерили някого, в  живота им чука ярка нова любов, а за други това може да бъде стара любов и старите чувства отново да припламнат.
 
Семейните Водолеи ще трябва да намерят допирни точки с партньора си. Доверете се на вашето доверие, уважение и разбиране един от друг. За да запазите тези отношенията си не бъде безразлични.
 
Водолеите може би често се чувстват раздразнени. Това е сигурен знак, че трябва да се обърне внимание на ситуацията в която са попаднали. Годината на змията обещава успех на тези, които правят усилия за решаване на личните си проблеми. Ако положите усилия резултатите от това ще са видни до края на годината.

 

12 zodiq

Риби

Риби: бъдете себе си
През първата половина на годината рибите може да флиртуват наляво и надясно, да бъдат търсени и ласкани, но няма да обещаят на никой нещо сериозно. Ще ви бъде приятно да бъдете в центъра на вниманието и до юни или август няма да искате промени в живота си. Промените ще настъпят когато се появи човек, който може да ви разбера и чието мнение ще бъде ценно за вас. Сега вече вие ще искате по-задълбочени отношения.
 
Годината на Змията ще ви даде възможност да създадете съвършен съюз, дори и ако в миналото не са имали опит как да създадете стабилна връзка. Звездите показват че по-голямата част от рибите които решат да се оженят ще бъде правилно решение.
 
За двойките годината може да не е лесна. Защото от многото отделено време за работа сте забравили че вашият съпруг също се нуждае от топлина и грижа. За да запазите връзката ви ще бъде необходимо да преразгледате вижданията си за някои неща.