Ангелина ПЪРВОВА /Масажист/, GSM: 0887 830 494

С предварително записване по телефона.

 

ХИДРОМАСАЖНА ВАНА (с луга, евкалипт, кристали и хвойна) -20 мин. – 30 лв.

Днес - в хидромасажните вани, душкабини и басейни се комбинира удоволствието от къпането с полезното действие на топлината, масажа и използваните за тази цел продукти, извлечени от  морското дъно и комбинирани със съвременните свойства на  ароматерапията.

 

 WP 000305 WP 000303


Как действа хидромасажа на тялото?
Струите топла вода активно стимулират мускулите, масажират повърхностно и в дълбочина, като действат на тялото изключително отпускащо. Потапянето във водата, обогатена с лечебни минерални морски соли, луга, ароматерапевтични масла и др., възстановява силите след физическо натоварване, намалява нивото на стреса, помага при травми и разтягания.Изключителен ефект има при лечение на някои заболявания на нервната система, нарушения на опорно-двигателния апарат и др.

 Широко използвания аеро- и хидромасаж прави чудеса при специфични неразположения. Микровибрациите , с постоянната смяна на честотата и амплитудата, нормализират структурата и състоянието на тъканите, стимулират циркулацията на кръв във вените и артериите, разграждат мастните натрупвания, намаляват проявите на целулита.


Учудващ е фактът, че организмът сам разпознава в целия спектър на микровълни онези техни колебания, които са полезни за него. Техните резонансни честоти се срещат във всяка една тъкан, във всяка една клетка на тялото. Тази, един вид  водна вибротерапия, се характеризира с факта, че колебанията и трептенията се пренасят чрез водата в човешкото тяло. Мускулите се изпълват с енергия, кожата става по-еластична  и на вид по-млада, освобождава се нервното и психическото напрежение, премахва се стреса и организма.

 

Baner belonia