Можете да поръчате козметиката или на е-майл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или http://www.belonia.net/bul/kategorii/146 като изберете продукта който искате и се регистрирате с вайта на за пазаруване
 
 ПРЕДЛАГАМЕ ВИ НЯКОЛКО ВИДА ХИДРАТИРАЩИ МЛЕКА:

/цената е за 1 бр./

Цена: 7.13 лева

Опаковка: 200 мл.

 

 

1. SEA STARS Хидратиращо мляко Ванилия 200 мл.

Хидратиращо мляко с морски минерали, морски водорасли, Ванилия и Витамин Е.

Почиства идеално, овлажнява, поддържа водно - солевия баланс в кожата, прави я еластична.
Ванилията освежава, действа ободряващо и омекотяващо благодарение на глюкозида ванилин.

2. SEA STARS Хидратиращо мляко Мавруд 200 мл.

Хидратиращо мляко с морски минерали, морски водорасли, етерично масло от гроздови семки и Витамин Е.
Почиства идеално, овлажнява, поддържа водно - солевия баланс в кожата, прави я еластична.
Етеричното масло от гроздови семки поддържа мастно - киселинния баланс на кожата, има силен антиоксидантен ефект върху клетките.

3.  SEA STARS Хидратиращо мляко Лимон 200 мл.

Хидратиращо мляко с морски минерали, морски водорасли, етерично масло от Лимон и Витамин Е.
Почиства идеално, овлажнява, поддържа водно - солевия баланс в кожата, прави я еластична.
Етеричното масло от Лимон има избелващ ефект, действа освежаващо на кожата.

4. SEA STARS Хидратиращо мляко Шоколад 200 мл.

Маска за лице и тяло. Подходяща е за суха кожа със склонност за образуване на бръчки.Има почистващо, минерализиращо, подхранващо, подмладяващо, регенериращо, противовъзпалително и хидратиращо действие върху кожата. Придава й блясък и еластичност. Предпазва я от напукване, омекотява я и изглажда стриите, подобрява клетъчните функции. Има антицелулитен ефект.Тонизира тялото.

.......................................................

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ 3 вида Ексфолиращи гелове:

/Цената е за 1 бр. /

Цена: 8.90 лева

Опаковка: 120 мл.

 

 
 

1. SEA STARS Ексфолиращ гел с микрогранули от кайсиеви костилки 120 мл.

Описание: Разработени са на основата на стабилизирана черноморска луга и имат високо съдържание на минерални соли - макрокомпоненти (до 300 р/л), микрокомпоненти, микроводорасли и биологично активни вещества, характерни за Поморийското и Бургаско солени езера (Solilug) или и натурални базови масла, етерични масла, екстракти от морски водорасли и ексфолианти (Sea Stars). Доминиращо е съдържанието на магнезий - изключително важен биогенен елемент, полезен за човешкия и животински организъм, с благоприятно действие върху опорно-двигателния апарат, нервната система, косите, ноктите и др.
Минерализират организма. Активизират метаболизма на кожата, спомагат за регенерацията на клетките, овлажняват кожата. Ексфолиантите отстраняват замърсяванията на порите, премахват мъртвите клетки и изглаждат кожата.
Предназначение:
• Гелове за лечебен, минерализиращ, тонизиращ и почистващ масаж. Подходящи са за мануален и апаратурен (напр. ултразвук) масаж.
• Минералните вещества, микроелементите и етеричните масла/ екстракти проникват през кожата и оказват освежаващо, релаксиращо и тонизиращо действие върху целия организъм.
• Действат подхранващо, хидратиращо, омекотяващо и разкрасяващо на кожата, защитават я от стареене.
• Приложими са и при лечение на артроза на коленни, тазобедрени, раменни и лакетни стави, ставите на китките на ръката, глезените, стъпалата, дископатии, радикулити, ревматоидни оплаквания, възпаление на околоставните тъкани, неврити (напр. ишиаз и др.), мускулни болки, настинки, грип, алергии, в спортната медицина, и др.
Начин на употреба: Част от гела се нанася върху третираното място от тялото и се втрива чрез мануален или апаратурен масаж. След престой от 5-10 мин. до няколко часа тялото се измива обилно с вода.

2.  SEA STARS Ексфолиращ гел Мед и мляко 120 мл.

Ексфолиращ гел от черноморска луга с мед и мляко. Има минерализиращо, подхранващо, хидратиращо и подмладяващо действие върху тъканите. Почиства повърхностния слой на кожата. Има антицелулитен ефект.

3. SEA STARS Ексфолиращ гел Маслина (със зехтин) 120 мл.

Ексфолиращ гел от черноморска луга със зехтин. Има минерализиращо, успокояващо, хидратиращо и подмладяващо действие върху тъканите. Почиства повърхностния слой на кожата. Има антицелулитен ефект.

.......................................................

RED ROSE - Хидратиращо мляко 180мл

Цена: 10.96 лева

Опаковка: 180 мл.

 

Хидратиращо мляко за лице и тяло. Подходящо е за всички видове кожа. Съдържа минерали и микроводорасли от солените езера по Черноморието. Има почистващо, минерализиращо, подмладяващо, регенериращо и хидратиращо действие върху кожата. Поддържа водно - солевия баланс на кожата. Подобрява клетъчните функции.

 

.......................................................

RED ROSE - балсам за коса 120мл

Цена: 10.96 лева

Опаковка: 120 мл.

 

Балсам за коса. Подходящ е за всички видове коса. Съдържа минерали и микроводорасли от солените езера по Черноморието. Има минерализиращо и подхранващо действие върху косъма и скалпа. Образува предпазен