Ангелина ПЪРВОВА , GSM: 0887 830 494

 

viber image 2020-08-04 13-24-13

Детоксикиращ меден масаж...........................40 мин. - 35 лв.
Антицелулитен меден масаж.........................60 мин. - 35 лв.

Остеопатия – масаж на стави и ставни връзки.....1ч. - 40 лв.


Масажът с мед прави кожата ви кадифено гладка и почиства порите и, ускорява метаболизма и премахва излишното омазняване. Специалистите препоръчват меденият масаж като един от най-ефективните в лечебно отношение.

Меденият масаж произлиза от Тибет и е разновидност на древният масаж Ку-Нье. Той помага за: подобряване на кръвообращението, нормализиране обмена на вещества в тъканите, отделяне на метаболитните продукти и вода чрез порите, подобрява структурата на кожата като придава еластичност, гладкота и копринено усещане. В меденият масаж се използва лепящото свойство на меда. Медът се нанася на тялото с интензивни пошляпвания, които постепенно стават все по-силни, като ръцете все по-трудно се отлепят от кожата. По този начин се разбиват мастните клетки, а от повърхността на кожата се отделят мъртвите клетки, което подпомага проникването дълбоко в кожата на биологично активните вещества съдържащи се в меда.
Какво трябва да знаем: медът е един от най-универсалните дарове на природата. Той съдържа огромно количество от необходимите за организма витамини и микроелементи, биологично активни вещества и пчелно млечице - този природен антибиотик, близък по състав до състава на човешката кръвна плазма.

 

 06 med 02


Важно! След масажа с мед е задължително да се измиете с вода понеже медът вече е напоен с шлаки. Медът е много мощен абсорбатор и е задължително тялото ни да бъде много добре измито от него. След това е заключителната част на масажа - нанасянето на овлажняващ крем. Зоните на които се извършва меденият масаж са гръб, седалище и бедра както и  големите мускулни групи. При антицелутни програми меденият масаж е много ефективен при извършването на 10-15 процедури за кратък период!

 

Baner belonia