Ангелина ПЪРВОВА /Масажист/, GSM: 0887 830 494

С предварително записване по телефона.

 06 aziatski 01

Су-джок корейски масаж на ходила и длани.............30 мин. - 20 лв.
„Аюрведа“ масаж на лице, скалп и деколте.............20 мин. - 20 лв.

 

 

 

 

 

06 aziatski 02

 

Нашият „Аюрведа“ масаж съчетава основни техники от Аюрведа с похвати от методите на Джоузеф Корво. Този масаж е препоръчан от всички чуждестранни клиенти на студиото като уникален в света и нещо което задължително трябва да бъде пробвано.

 

 

 

 

 

 
00 aziatski06 aziatski 03

Шиацу, Сайнонджи- Юмейхо, Рейки : азиатски похвати и техники, които можеда поискате от вашият масажист като допълнение към избраните услуги.
Шиацу е масажна техника, съществуваща от 2000 години и е производна на древният китайски масаж – акупресура. По-късно е усъвършенствана от японеца Токужиро Намикоши. Името и буквално означава натиск с пръсти – на японски думата “shi” означава пръсти, а “atsu” натиск.

 

 

 

 

 

 

 

01 4 aziatski

Мануалната терапия Юмейхо е известна още като Сайонджи масажи. Идва от Япония като завършена система, събрала в себе си мъдростта и традицията на многовековни целебни методи от Азия.

 

 

 

 

 

 

01 3 aziatskiРей Ки – е терапия разработена от японския будист Микао Усуи. Съчетава техники допълващи традиционните техники на масаж. Резултатът е пълен релакс и хармония за вас

  

 

 

 

 

 

 

 

Baner belonia