Уникалността на българската природа в нашите продукти!

Масажите и процедурите в СПА Студио БЕЛОНИЯ се извършват с продукти съдържащи българска черноморска луга и билки.

 

Лековитите луга и кал от Поморийското и Бургаско солени езера в съчетание с прочутите български билки допринасят за вашият тонус и кондиция. От древни времена лугата от Поморие е била търсена като безценен източник на микроелементи като тракийци, римляни и византийци са идвали на спа терапии в Поморие. Слабо известен факт е че лугата добита от Поморийското езеро превъзхожда по наситеност на микроелементи дори солите от Мъртво море!

Нашите масажи и терапии се извършват с:

Масажни гелове със стабилизирана черноморска луга с високо съдържание на минерални соли (доминиращ е магнезия) и микроводорасли, розмарин или хвойна.

Масажните кремове с шоколад, мавруд, маслина, лимон или бадем.

Екфолиращите гелове с мед и мляко, с микрокристали от морски соли или с микрогранули от кайсиеви костилки.

Хидромасажите могат да бъдат със: стабилизирани разтвори от черноморска луга или с разтвори от луга обогатена с екстракти от здравец, розмарин или роза.

Всички български козметични продукти с Поморийска луга могат да бъдат закупени и за домашна употреба на място в студиото или от нашият интернет магазин http://www.belonia.net/bul/kategorii/63!

Възползвайте се от спа процедурите в Belonia Day SPA Габрово с черноморска луга без да ходите до морето! Релакс и здраве на една ръка разстояние.